Διαφημιστικά Έργα

Η διαφήμιση με την Pine Street

Δείτε με αφορμή κάποια απο τα project μας, τον τρόπο που προσεγγίζουμε την διαφημιστική υπηρεσία και τα αποτελέσματά της.

"ΕΑΡ" Flowers & Design

Ένα ξεχωριστό ανθοπωλείο στο κέντρο του Χαλανδρίου. Κατόπιν έρευνας αγοράς, παραθέσαμε τα δεδομένα, τις ευκαιρίες, τον ανταγωνισμο, τους κινδύνους και το κόστος των επιλογών μας. Αξιολογώντας όλους του εσωτερικούς αλλα και εξωτερικούς παράγοντες της περίπτωσης, καταθέσαμε την πρότασή μας για διαφημιστική προώθηση Local Ads μέσω του Google Business Profile τεκμηριώνοντας τους λόγους για τους οποίους καταλήξαμε στην συγκεκριμένη πρόταση. Η διεύθυνση συμφώνησε και περάσαμε γρήγορα στο κομμάτι της παραγωγής.

 
local ads - "eaρ" flowers & design
Σε συνεργασία αναβαθμίσαμε το Google Business Profile στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο, με όλη την απαραίτητη πληροφορία και αρκετές κριτικές, μια διαδικασία απαραίτητη για να προστατέψουμε το διαφημιστικό κεφάλαιο και να φέρουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. 
αποτελεσματα 90 ημερων

eUNIC

Μια απο τις πιο ποιοτικές τεχνικές εταιρείες αδιατάρακτης κοπής μπετόν στην Αττική. Η προκαταρκτική έρευνα και η ανάλυση μας στην αγορά της αδιατάρακτης κοπής έδειξε ότι ο όγκος της ζήτησης στις μηχανές αναζήτησης είναι αξιοποιήσιμος και με σχετικά μικρές διακυμάνσεις κατα την διάρκεια του έτους. Το website της εταιρείας είναι ανταγωνιστικό και με μια σειρά βελτιωτικών αλλαγών που προτείναμε όλα ήταν έτοιμα για την εκκίνηση της διαφημιστικής διαδικασίας. 

Διαφημίση στις μηχανές αναζήτηση

Αφού εγκαταστείσαμε μια σειρά καταγραφικών εργαλείων και analytics προχωρήσαμε στην δημιουργία ελκυστικών διαφημιστικών κειμένων που πήθουν πως η eUNIC αποτελεί την σωστή επιλογή. Τα υπόλοιπα είναι ιστορία, η eUNIC αποτελεί κορυφαία επιλογή στις μηχανές αναζήτησης  και λαμβάνει σταθερή κίνηση και αγοραστικό ενδιαφέρον από κοινό που αναζητεί τις εξειδικευμένες υπηρεσίες της.

αποτελεσματα 90 ημερων
διαφημιστικη προωθηση στα social media

Τα πολύ καλά δουλεμένα προφίλ της Αξία Κτηματομεσιτικής στα social media σε συνδιασμό με την μακροχρόνια τεχνογνωσια μας στο στήσιμο αποδοτικών διαφημίσεων στα social media, αποτέλεσαν το μίγμα της επιτυχίας. Καθημερινά πολλαπλές φόρμες εκδήλωσης ενδιαφέροντως για την ανάθεση του ακινήτου τους απο το μεσιτικό γραφείο Αξία Κτηματομεσιτική.

0 +
Φόρμες
0
Κόστος / Φόρμα
0 +
Εμφανίσεις
Μας εμπιστευονται:

Χωρίς καμία δέσμευση

Δοκιμάστε την προβολή της επιχείρησης σας σε χιλιάδες ενδιαφερόμενους online επισκέπτες, σε όλες τις πλατφόρμες

Call Now Button